Články Späť na všetky novinky

Slovaktual vystavoval na CONECO 2016

Slovaktual vystavoval na CONECO 2016

Na ploche 100 m2  Slovaktual prezentoval na CONECu 2016 funkčné vzorky okien a dverí.

Sme radi, že nás navštívilo veľké množstvo záujemcov. A to nielen z Bratislavy alebo blízkeho okolia, ale z celého Slovenska. V porovnaní s minulým rokom pribudlo záujemcov o novostavby. Prichádzali mladí ľudia priamo s projektmi a hľadali u nás konkrétne riešenia. Oproti predchádzajúcemu obdobiu sa zákazníci zaujímali o normované hodnoty, platné od 01.01.2016 (Uw max=1,0 W/(m2K)), ale tiež o odbornosť montáží, riešenie pripojovacích škár podľa platných noriem a podobne. Začínajú sa objavovať zákazníci, ktorí riešia solárne faktory skiel, dokonca v troch projektoch sme si všimli  priamo projektantom  stanovené hodnoty súčiniteľov prestupov tepla a hodnoty solárneho faktora skla podľa svetových strán. Zvyšuje sa počet zákazníkov, ktorí žiadajú komplexné riešenia vrátane tienenia. Zákazníkov zaujímala hodnota, ktoré im okná poskytnú.

Slovaktual svojim výrobným sortimentom pokrýva požiadavky na okná a dvere pre novostavby aj rekonštrukcie. Pre štandardné rodinné domy ale aj pre nízkoenergetické a pasívne domy.

Veríme, že sme všetkým návštevníkom poskytli dostatok informácií o aktuálnych možnostiach a novinkách v sortimente plastových a hliníkových okien alebo dverí.

Prikladáme niekoľko fotografií z výstavy.

 

Uverejnené: 12.4.2016

Ďalšie články